Wie zijn die Kraakmakers?

Wij vinden het onwijs gaaf om animaties te bedenken, maken en publiceren.

Joost Das - Illustrator
Joost Das - Illustrator

JOOST DAS

Illustrator &
Gamedesigner

Ik ben de illustrator van de Kraakmakers. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor alle karakters, gebouwen, achtergronden etc. die in de uitleganimaties komen. Fantastisch om complexe en abstracte verhalen te vangen in heldere beelden. Naast Kraakmakers ben ik eigenaar van FableSmith, een bedrijfje dat bord- en kaartspellen ontwerpt voor bedrijven en instellingen.

Alexander Kappelhoff - Animator
Alexander Kappelhoff - Animator

ALEXANDER KAPPELHOFF

Animator &
digital Gamedesigner

Ik specialiseer mij op het animatiegedeelte bij de Kraakmakers. Beweging is wat mij beweegt. Ik doe de storyboards en de uiteindelijke video en montage. Ik ben een verhalenverteller pur sang. Soms komt daar ook wat nuttigs uit. Naast Kraakmakers verzorg ik ook game-animaties, characteranimaties zowel in 2d als in 3d en particle effects. Daar weer naast hou ik van kamperen en fikkies stoken.

Frank Jonker - Videomarketeer
Frank Jonker - Videomarketeer

FRANK JONKER

Coordinator &
online Videomarketeer

Mijn rol binnen Kraakmakers is de Sales en marketing. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de projectbegeleiding. Ik krijg energie wanneer ik bedrijven kan helpen bij het vertellen van hun verhaal. Animatievideo is daarom erg geschikte om alle ideeën die in je hoofd zitten ook echt tot leven te brengen, en dat allemaal zonder grenzen.. Naast Kraakmakers ben ik mede-oprichter van metMotion videomarketing.

Heb je een vraag?

Kraakmakers | Europalaan 20 | 3526KS Utrecht | 030-8781901

Jaaa, super tof dat je geïnteresseerd bent in onze kraakheldere oplossingen. Voor vragen, beslissingen, twijfels of koffie vul je het onderstaande formulier in. Liever op een moderne manier kennismaken? Dan plannen we een kennismaking in via Skype of Whatsapp.